Jalkapallohuumaa Laukaan tekonurmella 1.7.!
Julkaistu: 22.06.2023 19.01

Jalkapallohuumaa Laukaan tekonurmella 1.7.!

Katriinan kuva: UEFA/Palloliitto

Lauantaina 1.7. luvassa jalkapallohuumaa Laukaan tekonurmella! Team LKP saa vieraakseen Euroopan huippuseuroissa ja Helmareissa pelanneen ammattilaismaalivahti Katriina Talaslahden! Katriina on varmasti jo monelle Laukaalaiselle tuttu aiempien vierailuidensa myötä, tässäpä lyhyt esittely Katriinasta uusilla päivityksillä.

Katriina siirtyi varsin nuorena, vain 13-vuotiaana, pelaamaan ulkomaille. Hän on edustanut uransa aikana useita suurseuroja (mm. FC Bayern München sekä Olympique Lyonnais). Hänen saavutuksiin kuuluu lukuisia merkittäviä tapahtumia, kuten edustus Helmareissa Naisten jalkapallon EM-kisoissa 2022, erityisesti Suomi-Saksa -pelissä, sekä pelaaminen Euroopan ja maailman huippunimien kanssa, mutta kenties suurin on vuodelta 2020 Olympique Lyonnaisin riveissä. Tuolloin Talaslahti kirjoitti historiaa ollessaan ensimmäinen suomalainen, joka on voittanut jalkapallon Naisten Mestarien Liigan. Samalla hänestä tuli kaiken kaikkiaan kolmas suomalainen Mestarien Liigan voittaja Jari Litmasen ja Sami Hyypiän jälkeen!

Viimeisimpänä Katriina on edustanut Ranskassa FC Fleurya, joka viime kaudella sijoittui neljänneksi naisten ykkösliigassa sekä kolmanneksi Ranskan Cupissa. Hän on myös yksi nuorimmista maalivahdeista kyseisessä Ranskan D1 Arkema -liigassa. Tällä hetkellä Katriinalla on ovet auki moneen suuntaan Euroopassa, ja uuden seuran julkistus tulee tänä kesänä. Odotamme siis jännityksellä, mihin Katriinan polku seuraavaksi johtaa! Kesäisin tämän kansainvälisen ammattilaisfutarin voi bongata Laukaassa hänen vieraillessaan vanhempiensa kesäpaikkakunnalla. Ole valppaana ja kysäise häneltä rohkeasti nimmareita!

Luvassa on siis huippuvierailu lauantaina 1.7.! Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan ensi viikon aikana, luvassa on muun muassa harjoittelua, pelailua sekä nimmareita ja yhteiskuvia! Vieraaksemme saapuu myös Katriinan äiti ja manageri Anne Talaslahti, joka tulee puhumaan vanhemmille oman lapsen jalkapalloilusta. Hänen tietämystään ja ajatuksiaan kannattaa tulla siis kuuntelemaan sekä keskustelemaan vanhemman roolista lapsen harrastuksessa! Tervetuloa vieraillemme!

Lisätietoa Katriinasta löydät hänen sosiaalisen median kanavilta (Instagram, Facebook ja Twitter).