JyPK ja Team LKP yhteistyöhön
Julkaistu: 09.01.2023 17.36

JyPK ja Team LKP yhteistyöhön

Jyväskylän Pallokerho ja Laukaan Team LKP ovat tehneet sopimuksen tyttöjen sekä naisten jalkapallojoukkueiden välisestä yhteistyöstä. Yhteistyön tavoitteena on tukea Laukaan ja Jyväskylän alueen tyttöjen jalkapallon harrastusmahdollisuuksia ja mahdollistaa harrastaminen omien tavoitteiden mukaisella tasolla. Tavoitteena on myös samalla lisätä ja jakaa valmennusosaamista yhteistyöseurojen välillä.

JyPK tarjoaa valmentajien käyttöön seuran uusimman valmennuslinjan, suunnittelutyökalut ja malliharjoitekirjastot. Nuorissa ikäluokissa seurat tarjoavat pelaajilleen mahdollisuuden osallistua seurojen järjestämiin taito- ja kykykouluihin sekä lisäharjoituksiin.

Tavoitteellisesti harrastaville Team LKP:n pelaajille tarjotaan mahdollisuus harjoitella JyPK:n mukana ja osallistua Liiga Pohjoisen peleihin sekä muuhun kansalliseen toimintaan. Vastaavasti JyPK:n pelaajat voivat täydentää Team LKP:n joukkueita turnauksissa ja piirin sarjoissa.

Tarvittaessa pelaajalle haetaan kaksoisedustus tai sarjoihin ilmoittaudutaan yhteisjoukkueena.

On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Laukaan Team LKP:n kanssa. Laukaassa tehdään hyvää työtä ja mahtavaa päästä tarjoamaan tavoitteellisille pelaajille pelaajapolku huippuun asti, kommentoi JyPK:n puheenjohtaja Johanna Itkonen.

Team LKP haluaa tarjota junioreille mahdollisimman laadukkaan pelaajapolun niin tyttö- kuin poikapelaajille. JyPKin kanssa solmittu seurojen välinen sopimus parantaa oleellisesti laukaalaisten tyttöfutareiden pelaajapolkua niin kilpa- kuin harrastetasolla. On hienoa, että jo aiemmin
yksittäisten ikäkausijoukkueiden osalta käynnistetty yhteistyö saa jatkoa myös seuratasoisen sopimuksen muodossa. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä
, toteaa Team LKP:n puheenjohtaja Jani Ylinen.

Lisätiedot:
Johanna Itkonen
Jani Ylinen