Esittelyvuorossa jalkapallojaoston pj Heta Elomaa
Julkaistu: 23.06.2022 13.33

Esittelyvuorossa jalkapallojaoston pj Heta Elomaa

Seuraavaksi seuran henkilöiden esittelyssä on vuorossa Heta Elomaa, jalkapallojaoston puheenjohtaja.

Heta on lähtenyt seuran toimintaan mukaan noin kymmenen vuotta sitten, kun hänen omat lapsensa aloittivat jalkapalloharrastuksen. Heta on toiminut jalkapallojaoston puheenjohtajana noin neljä vuotta. Lisäksi hän on toiminut joukkueenjohtajana noin seitsemän vuotta T06/07-joukkueessa ja noin vuoden seuran hallituksen jäsenenä.

Jaoston puheenjohtajan tehtäviin kuuluu Hetan mukaan jaoston kokousten järjestäminen, joihin osallistuu jokaisen joukkueen edustajia, ja harjoitusvuorojen, pelien sekä tapahtumien järjestäminen ja organisointi. Heta toimii linkkinä hallituksen ja joukkueiden välillä, ja hän edistää joukkueiden asioita sekä yhteistyötä, jotta hommat pyörivät ja joukkueiden on hyvä toimia.

Hetan ajatuksia tehtävistään ja Team LKP:stä:

“Parasta työssä jalkapallojaoston puheenjohtajana on se että pystyy edistämään harrastusmahdollisuuksia tässä omalla kylällä, se antaa itsellekin paljon, kun omat lapset pystyvät harrastamaan täällä. Lisäksi se, että asioita tehdään yhdessä tiiminä on mukavaa.

Haastavinta on välillä se, miten aika riittää kaikkeen. Välillä on kiireisiä aikoja, ja välillä taas väljempää.

LKP:ssä parasta on hyvä rento meininki, kaikkia kannustetaan ja kaikille luodaan harrastusmahdollisuuksia, mutta myös kehittymismahdollisuuksia. Se on mukavaa, että saa harrastaa tässä lähellä, sillä seurassa on kuitenkin paljon aktiivista toimintaa. Se on aina hyvä, kun saadaan lapsia ja nuoria liikkumaan.

Seuraan tarvittaisiin lisää tekijöitä. Mitä enemmän aktiivisia tekijöitä saadaan mukaan seuran toimintaan, niin sen enemmän pystytään samassa ajassa tekemään, kuin mitä vain muutama ihminen. Kun saa lisää tekijöitä mukaan voi saada myös paljon uusia ideoita. Erilaisia yhteistyömuotoja tulisi kehittää tulevaisuudessa eri tahojen kanssa. Sitä kautta saatettaisiin saada enemmän mahdollisuuksia. Meillä on paljon hyvää yhteistyötä, ja se on sellainen, mitä kannattaa jatkossakin kehittää ja ylläpitää.”

Hetan vinkki seuran toiminnasta kiinnostuneille ja uusille tekijöille:

“Seuratyö antaa tekijälleenkin todella paljon, olen saanut kokea monia ikimuistoisia hetkiä seuran parissa. Samalla saa olla mukana omien lasten, mutta myös muiden lasten, harrastuksessa. Kannustan kaikkia lähtemään mukaan matalalla kynnyksellä, kaikille varmasti löytyy sellaista tehtävää, mikä kiinnostaa itseä tai mikä on oma vahvuus. Monenlaista hommaa on mahdollista tehdä, eli ei kaikkien tarvitse tehdä kaikkea. Se on todella palkitsevaa, kun näkee lasten ja nuorten nauttivan harrastuksesta.”