Team LKP ry

Seura on perustettu vuonna 1995, ja meillä kaikenikäiset voivat harrastaa jalkapalloa.

Seurassamme on mukana noin 340 jäsentä joista alle 18-vuotiaita lähes 85 prosenttia. Team LKP:n junioritoiminnan lajeina on ympäri vuoden jalkapallo ja talvisin myös futsal.

Unelmamme on luoda parhaat mahdolliset puitteet lasten ja nuorten liikkumiselle ja urheilemiselle. Laukaassa Kaikki Pelaa!

Tervetuloa mukaan TEAM LKP:n toimintaan

Liity meihin ja tule mukaan liikkumaan, kehittymään ja pelamaan kasvattavaan seuraympäristöön!

Toimintamme lähtökohta on mahdollistaa laadultaan ja määrältään riittävän hyvä harjoitteleminen omalla paikkakunnalla mahdollisimman pitkään. Tarkoituksena on synnyttää kipinä kohti liikkuvaa ja terveellistä elämää sekä herättää urheilullisia unelmia. Meillä Team LKP:ssä unelmoivat kaikki ja vain yhteisellä tekemisellä saamme unelmat toteutumaan.

Junioritoimintamme ja -harjoittelumme pyrkimys on luoda puitteet koko elämän kestävälle liikkumiselle ja urheilemiselle

Harjoittelutoiminnassamme huomioidaan riittävä harjoittelumäärä, oikeanlainen ja monipuolinen harjoittelu sekä terveelliset elämäntavat

Harjoittelutoimintamme perustana on kokonaisvaltainen liikkuminen ja liikunta

Harjoittelutoimintamme kehittää lapsia ja nuoria yksilökeskeisesti osana ryhmää tai joukkuetta

Junioritoimintamme keskeinen tavoite on synnyttää liikunnallisia, terveellisiä, reippaita, elämänmyönteisiä ja unelmoivia Team LKP:läisiä

LAUKAASSA KAIKKI PELAA – niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin! Seuratoiminnasta löytyy kaikille mielekästä tekemistä!

Unelmamme on luoda parhaat mahdolliset puitteet lasten ja nuorten liikkumiselle ja urheilemiselle. Tervetuloa mukaan terveelliseen ja kasvattavaan toimintaan!