Kultaa tuli! T08/09 joukkue menestyksekäs Hippo-turnauksessa
Julkaistu: 15.09.2022 21.39

Kultaa tuli! T08/09 joukkue menestyksekäs Hippo-turnauksessa

Hippo-turnaus on vuosittain järjestettävä tyttöfutiksen suurtapahtuma. Tänä vuonna joukkueita oli mukana yhteensä 168 eri puolilta Suomea. Turnauksen aikana pelattiin 448 ottelua 23:lla kentällä. Team LKP T08/09 lähti turnaukseen mukaan kahdella joukkueella T14 Haaste- ja T13 Haaste-sarjaan. Turnaus pelattiin 10.-11.9.2022.

T09 joukkueelle kultaa

T13 haaste sarjassa pelattiin kuusi ottelua ja niistä saldona viisi voittoa. Läpi turnauksen peli tytöillä oli upeaa pelaamista. Tämän huomioivat myös vastustajien valmentajat, ja useita hatunnostoja tuli viikonlopun aikana tyttöjen pelaamisesta. Polku ei todellakaan ollut joukkueelle helppo, isoin tuska oli maalin teossa, vaikka maalipaikkoja oli paljon. Taistelutahto oli kova, ja joukkue teki väkisin tarvittavat maalit. Kannustusjoukot kasvoivat päivän mittaan ja viimeistään turnauksen finaalin alkuun mennessä paikalle oli kerääntynyt jo iso joukko futisäitejä, -isiä, sukulaisia ja ystäviä kannustamaan joukkuetta. Ilmassa oli iloa, innostusta, jännitystä. Ja KULTAA TULI!

T14 sarjassa maalierot ratkaisi mitalit

Mitali oli mielessä myös T14 haaste -sarjassa ja sitä lähdettiin tavoittelemaan. Lauantaina pelattiin kolme peliä, joista yksi johti voittoon ja kaksi tappioon. T09 joukkueen pelaajat kävivät lauantaina omien peliensä välissä kannustamassa toisen joukkueen pelaajakavereitaan. Yhteishenki oli kyllä mahtavaa koko turnauksen ajan. Sunnuntaina joukkue voitti kaikki kolme peliä, eikä päästänyt ainuttakaan maalia. Sitten alkoi maalierojen laskeminen. Lopputulemana turnauksen nelossija, samoilla pisteillä kolmosen ja kakkosen kanssa. Joukkueella oli koko turnauksen toiseksi paras maaliero, kun kaikki pelit lasketaan mukaan. Sijoituksissa huomioitiin kuitenkin vain tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten otteluiden maaliero. Ei ollut meille edullinen tämä pistelaskusysteemi tällä kertaa. Tämänkin joukkueen osalta oli kuitenkin erittäin onnistunut turnaus, jossa parannettiin koko ajan peliä, mitä pidemmälle turnaus eteni. Hyvä Tytöt!

Kaiken kaikkiaan oikein mukava ja onnistunut turnaus. Paljon hyviä muistoja niin pelaajille, valmentajille kuin kannustusjoukoillekin.

Kiitos myös sponsoreille Alutroll ja Antalya Kebap Pizzeria Ravintola.