T08/09 joukkueen kesäkausi 2022 käynnistyi!
Julkaistu: 04.05.2022 21.21

T08/09 joukkueen kesäkausi 2022 käynnistyi!

T08/09 joukkueen kauden 2022 avauspotku potkaistiin Vihtavuoren tekonurmella keskiviikkona 27.4.2022 pelatussa ottelussa Team LKP – KuPS. Siitä käynnistyi joukkueen seitsemäs kesäkausi, vaikka lunta oli kentän laidoilla vielä kohtalaisen paljon. Tänä kesänä onkin hieman eri meininki, kun joukkue pelaa T15 Ykkönen ja T15 Vitonen sarjoja. Ykkönen sarjassa pelit ovat 11 v 11 pelejä, joten joukkueella on taas uuden opettelua totuteltaessa pelaamaan isommalla kentällä. Vitonen sarjan pelit ovat edelleen 8 v 8 pelejä. Saamme tällä kaudella myös uusia sarjavastustajia hieman kauempaa mm. Kuopion KuPS, FC Siili Siilinjärveltä ja Joensuun FC Hertta. Tervetuloa mukaan kannustamaan joukkuetta! Tulevat pelit näette mm. Team LKP nettisivujen kalenterista (www.teamlkp.net).

Viime kesän tapaan joukkue harjoittelee kolmesti viikossa. Sen lisäksi seura järjestää kerran viikossa joukkueille yhteistä taitotoimintaa. Kesän harjoitusaikataulut on julkaistu joukkueen sivuilla. Uutena avauksena on yj-joukkue yhteistyö JyPKin kanssa vuonna 2009 syntyneiden pelaajien osalta.

Joukkue on ilmoittautunut tänä kesänä mukaan kahteen turnaukseen. Elokuussa osallistumme MastoCUPiin ja syyskuussa Hippo-turnaukseen. Hippo-turnaukseen joukkue osallistuu jo neljättä kertaa. Tänä vuonna pelataan ensimmäistä kertaa kahdessa eri sarjassa.

Joukkueen taustajoukot vahvistuvat

Valmentajina jatkaa alkavallakin kaudella Jussi, Tero ja Sami. Joukkueenjohtoa vahvistetaan kahdella uudella joukkueenjohtajalla. Anne ja Jarmo vastaavat jatkossa joukkueen harjoitus- ja pelitapahtumista. Tämän lisäksi uutena rahastonhoitajana toimii Jaakko. Turnaus- ja varustevastaavan tehtävissä nähdään jatkossa Tiina. Saila jatkaa mm. joukkueen toiminnan suunnittelun, raportoinnin ja viestinnän tehtävissä.

Mukavaa jalkapallokesää 2022 toivottaen,

T08/09 joukkue