Laukaan Potkutekniikkaleiri 26.-27.6.2024
JalkapalloJulkaistu: 27.06.2024 21.13

Laukaan Potkutekniikkaleiri 26.-27.6.2024

Laukaan Kirkonkylän tekonurmella järjestettiin 26.-27.6.2024 Soccer Camp potkutekniikkaleiri. Kahden päivän aikana niin pelaajat kuin valmentajakin pääsivät Pauliina Miettisen oppeihin modernin potkutekniikan kehittämisestä. Leirille osallistui lähes 40 innokasta Laukaan ja lähialueiden jalkapalloilijaa. Keli suosi leiriä, sillä auringonpaistetta ja hellettä riitti, mutta se ei menoa hidastanut!

Leirin ensimmäisenä päivänä leiriläiset pääsivät hiomaan potkutekniikkaansa itsenäisesti sekä yhdessä pareittain ja ryhmissä erilaisten harjoitteiden kautta. Potkutekniikka hioutui niin syöttämisen kuin maalinteonkin kautta. Illasta pidettiin myös paikallisten seurojen valmentajille koulutusta potkutekniikan opettamisesta. Valmentajat pääsivät itse kokeilemaan potkuja sekä harjoittelemaan potkutekniikan opettamista malliryhmän avulla.

Toisena päivänä leiriläiset pääsivät hyödyntämään ensimmäisen päivän oppejaan erilaisten harjoitteiden ja pelien sekä leirin EM-kisojen kautta. Kisat käytiin kuuden joukkueen voimin, ja lopulta tiukkojen alkulohkojen sekä välierien kautta finaaliin pääsivät Saksa ja Italia. Tiukkaakin tiukemman ottelun voitti Saksa!

Näiden oppien myötä jokaisen on hyvä lähteä kehittämään potkutekniikkaa eteenpäin. Kiitos Pauliina hyvistä opeista ja mahtavasta leiristä! Tunnelmia leiristä, livenä kuvattu finaaliottelu sekä tietoa tulevista leireistä löytyy Instagramista @soccer.camp.suomi !