Palloliiton Itäinen alue palkitsi Tero Puurusen ja Jussi Ottavaisen vuoden lasten valmentajina!
JalkapalloJulkaistu: 04.02.2024 16.51

Palloliiton Itäinen alue palkitsi Tero Puurusen ja Jussi Ottavaisen vuoden lasten valmentajina!

Palloliitto järjesti 2.-3.2.2024 Jyväskylässä Itäisen alueen Seurojen ääni -seminaarin. Tärkeänä osana seminaaria järjestettiin myös palkintogaalaillallinen Scandic Stationissa. Tilaisuudessa palkittiin vuoden lasten vamentajina Team LKP:n Tero Puurunen ja Jussi Ottavainen. Team LKP haluaa onnitella Teroa ja Jussia sekä kiittää heitä tärkeästä ja onnistuneesta valmennustyöstä vuosien varrella!

Teron ja Jussin ajatuksia palkitsemisesta:

“Olemme todella otettuja tästä palkitsemisesta. Meille se kertoo ennen kaikkea siitä, että ollaan tehty vuosien varrella oikeita asioita ja todistaa myös, että Team LKP:ssa tehdään laadukasta jalkapallotoimintaa.

Isot kiitokset tietysti valmentajakolleega Tepposen Samille ja kaikille joukkueen todella aktiivisille vanhemmille sekä erityisesti pitkäaikaiselle joukkueenjohtajalle Puurusen Sailalle. Ilman vanhempien sitoutumista lasten ja nuorten harrastukseen toiminta ei olisi mahdollista. Seuran tuelle tietysti kiitokset myös. Isoimmat kiitokset menevät kuitenkin pelaajille – tyttöjen kasvamisen seuraaminen sekä futareina että ihmisinä kerhoikäisistä nappuloista itsevarmoiksi nuoriksi on ollut mahtavaa!

Olemme eniten ylpeitä siitä, että olemme kaikkina näinä kahdeksana ikäkausivuotena pystyneet pitämään ison ryhmän kasassa. Yli 20 pelaajan ryhmä on antanut mahdollisuuden treenata laadukkaasti. Siten olemme voineet pelata erittäin paljon eritasoisia sarjaotteluita ja turnauksia, jotka kehittävät mutta ovat myös toimineet mittarina omalle toiminnallemme. Joukkueen yhteishenki näinä vuosina on ollut poikkeuksellisen hyvä!

Toisekseen on ollut hienoa nähdä, että joukkueestamme on eri Helmaritapahtumiin päässyt mukaan peräti 14 pelaajaa. Palloliiton alueleireillä on ollut 7 pelaajaa ja viime syksynä saimme kaksi pelaajaa U15 ikäluokan Tinni Korpela -tapahtumaan, toinen pelaaja pelaavaan kokoonpanoon ja toinen varapelaajan roolissa mukana.

Sanoisimme, että olemme onnistuneet tekemään vuosien varrella hyviä päätöksiä ja suunnittelemaan toimintamme päätösten mukaisesti. Heti ikäkausitoiminnan alussa päätimme pyrkiä harjoittelemaan futista sillä silmällä, että tytöille annetaan mahdollisuus kehittyä futareiksi, ei pelkästään pelaajiksi. Kilpailu on pidetty aina läsnä treeneissä, mutta otteluita eivät ole koskaan määrittäneet tulokset. Tärkeämpää on ollut seurata kaikkien pelaajien ja joukkueen pelaamisen kehittymistä. Yhteistyökuvioiden virittäminen ensin Laukaan muiden seurojen kanssa ja sen jälkeen yhteistyön aloittaminen ja rakentaminen JyPKin suuntaan on myös ollut isossa roolissa. Tämä on ollut aivan ensiarvoisen tärkeää, jotta pelaajille on tarjolla pelaajapolut aikuisikään saakka sekä kilpatasolla että harrastetasolla.”