TEAM LKP KUNTOFUTIS STARTTAA JÄLLEEN 7.6.2023
JalkapalloJulkaistu: 06.04.2023 20.27

TEAM LKP KUNTOFUTIS STARTTAA JÄLLEEN 7.6.2023

MITÄ KUNTOFUTIS ON?

Kuntofutis on matalan kynnyksen liikuntamuoto, jonka päätavoite on kunnon kohottaminen, hauskanpito sekä sosiaalinen kanssakäyminen.

Kuntofutiksella on tutkitusti hyvinvointia edistäviä vaikutuksia niin yhteiskunnallisella kuin yksilötasollakin. Treeneissä pelaajat pääsevat oppimaan uusia taitoja ja nauttimaan liikunnan ilosta rennosti oman kunto- ja taitotason puitteissa ilman kilpailullisuutta. Laajemman kuntojalkapallokäsitteen alle asettuu myös "Football as Medicine" -termi, joka tarkoittaa erityisesti terveyden edistämiseen, kuntoutukseen sekä sairauden hoitoon (esim. diabetes, sydän- ja verisuonitaudit) keskittyvää kuntofutistoimintaa. Kuntofutistoimintaa voidaan järjestää joko liikuntasalissa tai ulkokentällä.

KENELLE KUNTOFUTIS SOPII?

Kuntofutis sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Pelata voi joko juosten, hölkäten tai kävellen ja pelaaminen tapahtuu sekajoukkuein. Aiempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei vaadita. Laji soveltuu siis erittäin hyvin esimerkiksi ikääntyneille liikkujille sekä työporukoille, jotka koostuvat eri-ikäisistä ja taidoiltaan vaihtelevan tasoisista pelaajista. Kuntojalkapallo on myös loistava ensikosketus jalkapalloon lajista kiinnostuneille aikuisille.

TEAM LKP KUNTOFUTIS 7.6.2023 alkaen

Team LKP järjestää kesäkaudella jälleen kaiken ikäisille ja tasoisille yhteistä kuntofutista. Ohjaajana toimii seuravalmentajamme Stephen Clark. Jos Stephen ei ole ennestään tuttu, häneen voit tutustua ennakkoon täältä. Ohjaus tapahtuu Suomen kielellä, mutta myös englanti taipuu Stepheniltä ongelmitta:)

MISSÄ: LAUKAAN KIRKONKYLÄN YLEISURHEILUKENTÄN NURMI

KOSKA: KESKIVIIKKOISIN 7.6. klo 10-11 ALKAEN

KUINKA USEIN: Ensimmäinen jakso 7.6. - 21.6. (3 kertaa) + toinen jakso 12.7. - 2.8. (4 kertaa)

OSALLISTUMISMAKSU: 7 € / kerta (Laskutamme elokuussa jälkikäteen toteuman mukaan)

ILMOITTAUDU NYT MUKAAN rentoon ja hyvään porukkaan ja nauti ammattimaisesta valmennuksesta! Mukaan tarvitset vesipullon, rennot liikkumiseen soveltuvat vaatteet, futiskengät tai kengät jotka pitävät nurmella ja aimo annoksen iloista mieltä! Huomioi, että seura ei tarjoa tapaturmavakuutusta, joten huolehdi tästä itse.

Ilmoittautumisen takarajaa ei ole, vaan mukaan voit hypätä missä vaiheessa vaan, täyttämällä lomakkeen tämän linkin kautta. PS. Nappaa naapurikin mukaan!