SEURAN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA

Seuran toiminta- ja taloussuunnitelma muodostuu eri harjoitusryhmien laatimista suunnitelmista. Seuran hallitus kokoaa nämä eri ryhmien suunnitelmat ja hyväksytään aina seuran syyskokokouksessa seuraavalle kaudelle.

Seuran toimintakausi on 1.11. - 31.10. välinen aika.

HARJOITUSRYHMIEN TOIMINTASUUNNITELMA

Seuran Teamsista löydät Team LKP:n virallisen dokumentin kaikkien ikäryhmäjoukkueiden ja -ryhmien toiminnan suunnitteluun. Dokumenttiin täytetään kauden tuleva suunnitelma. Tämä sama dokumentti toimii myös seuran työkaluna kun toteutamme kenttävuorosuunnittelua.

Joukkueiden ja ryhmien toimintasuunnitelma hyväksytään aina vanhempainkokouksessa ja dokumentti on annettava tiedoksi myös niille joukkueen ja ryhmien jäsenille, jotka eivät ole paikalla vanhempainkokouksessa. Näin kaikilla on avoimesti tieto siitä mitä harrastaminen jäsenperheiltämme kyseisellä kaudella ikäluokassa edellyttää.

HARJOITUSRYHMIEN TALOUSSUUNNITELMA

Seuran Teamsista löydät Team LKP:n virallisen dokumentin kaikkien ikäryhmäjoukkueiden sekä -ryhmien talouden suunnitteluun.

Joukkueiden ja ryhmien taloussuunnitelmat hyväksytään aina vanhempainkokouksessa ja dokumentti on jaettava tiedoksi myös niille joukkueen/ryhmän jäsenille jotka eivät ole paikalla vanhempainkokouksessa. Näin kaikilla on avoimesti tieto siitä, mitä taloudellista resurssointia harrastaminen jäsenperheiltämme vaatii.