Yhteistyö Osuuskauppa Keskimaan kanssa jatkuu vuonna 2024
JalkapalloJulkaistu: 21.12.2023 12.00

Yhteistyö Osuuskauppa Keskimaan kanssa jatkuu vuonna 2024

Team LKP ry ja Osuuskauppa Keskimaa ovat uusineet 28.11.2023 yhteistyösopimuksen kattamaan myös vuoden 2024. Yhteistyö käynnistyi 2023 ja menneeseen kauteen ovat kumpikin osa-puoli olleet tyytyväisiä joten sopimuksen uusimisesta oli helppo tehdä uusi päätös.

Keski-Suomen oma osuuskauppa Keskimaa haluaa jatkossakin olla tukemassa tärkeää junioritoimintaamme ja näkevät erityisesti seurallamme käytössä olevan Harrastamisen tukirahaston tärkeäksi kohteeksi, johon taloudellista tukea haluavat vuonna 2024 myöntää.

Harrastamisen tukirahasto on Team LKP ry vuonna 2023 käyttöön ottama tukirahasto vähävaraisten perheiden lasten harrastuskuluja tukemaan.

"Tukirahastomme on osoittautunut hyvin tarpeelliseksi uudeksi mahdollisuudeksi osaltaan ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Yleinen hintatason nousu ja perheiden epävarma taloudellinen tilanne haastaa entistä enemmän myös lasten ja nuorten harrastustoiminnan järjestämistä. Haluamme täyttää seuramme iskulauseen tuoman velvollisuuden LKP, Laukaassa Kaikki Pelaa, ja tämän tukirahaston sekä sinne saatavien avustuksien ja lahjoituksien myötä osaltamme asian mahdollistamme.

Yhteistyö Osuuskauppa Keskimaan kanssa käynnistyi tänä vuonna, ja meille seurana yhteistyön jatkamisesta päättäminen oli hyvin helppoa. Suuri kiitos Keskimaalle luottamuksesta ja toimintamme tukemisesta myös jatkossa", toteaa Team LKP ry puheenjohtaja Jani Ylinen.

https://keskimaa.fi/ #keskimaa #yhteistyöjatkuu2024