Laukaa P10yj Comets cupissa
22.8.2021 17:55 Uutiset / Laukaa P10 yj.

Joukkue osallistui Comets cupiin 14.-15.8.21

Joukkueemme osallistui 14.-15.8. Comets cupiin 2010 syntyneiden kilpasarjaan. Joukkueen vahvuuteen valittiin 12 pelaajaa. Alkusarjassa vastassa oli mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia, mm. MP ja KPV.

Lauantain ja sunnuntain keli oli sateinen ja sen vuoksi pelikenttien nurmet eivät kestäneen rasitusta vaan olivat loppua kohden osittain enemmän suofutista.

Lauantain ensimmäinen vastus oli aina kova Huiman P10 joukkue. Peli päättyi tasaisen väännön jälkeen 2-2.

Lauantain toisessa pelissä vastassa oli KPV, joka paremman pallonliikuttelun ja viimeistelyn kautta otti voiton 6-2.

Lauantain kolmanteen peliin latauduttiin 4,5h tauolla varusteita kuivatellen. Mikkelin Palloilijat kuitenkin olivat koko 40min pelin ajan askeleen edellä ja voittivat ottelun suurinumeroisesti 10-1.

Sunnuntaina aamupäivän viimeisessä alkusarjan pelissä vastassa oli PPJ Eira, johon pojilla oli aivan eri lataus päällä. Vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen lopputulos 2-2 kertoo ottelun olleen tasainen.

Sijoitusottelun vastustajaa odotettiin HJKn ja LEPAn välillä ja Huiman voitettua KPVn, vastaan asettui HJK joukkue. Ottelussa taisteltiin turnauksen sijoituksista 9-10.

HJK aloitti vahvasti johtaen jo 3-0 kunnes pojat syttyivät peliin. Lopputulos 5-3 voitto oli ansaittu, sen verran pirteästi pallo liikkui kaatosateessa käydyssä ottelussa.

Turnaus päättyi näin 9.sijaan. Sunnuntain pelifiilis jos olisi ollut jo lauantain matseissa niin loppusijoitus olisi varmasti ollut ylempänäkin. Mutta kokonaisuutena pojilta erittäin hieno suoritus osin haastavassakin kelissä ja tästä on hyvä jatkaa kohti syksyn viimeisiä pelejä.
   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat