Vesileppis -turnauksesta P11 joukkueelle pronssia!
20.9.2020 20:19 Uutiset / P 11

Vesileppis -turnauksesta P11 joukkueelle pronssia!

Viikonloppuna 12.-13.9.2020 Team LKP:n P11 joukkue suuntasi kohti Leppävirtaa Vesileppis-turnaukseen. Turnauspaikka oli tuttu jo edelliseltä vuodelta. Järjestävänä joukkueena toimi KuPS F9 (2011-syntyneet). Turnaus pelattiin kahdessa eri sarjassa (8v8 ja 5v5). Team LKP osallistui 5v5 sarjaan. Mukana sarjassa oli yhteensä 11 joukkuetta eri puolilta Suomea.

Turnaus käynnistyi ottelulla oululaista OLS joukkuetta vastaan, joka päättyi tasapeliin 2-2. Seuraavaksi vastaan asettui kotijoukkue KuPS 11 peliryhmä, jonka kanssa tuloksena oli myös tasapeli 3-3. Parin semi-nihkeän tasurin jälkeen joukkue ryhdistäytyi aivan uudella tavalla ja siitä seurasikin selkeä 8-1 voitto iisalmelaisesta PK-37:sta. Päivän viimeisessä ottelussa vastaan asettui Jippo Joensuusta. Tuloksena selkeä voitto lukemin 8-3. Alkulohkossa Team LKP P11 joukkue sijoittui toiselle sijalle kahdella voitolla ja kahdella tasapelillä.

Jatkopeleissä lähdettiin siis metsästämään turnausvoittoa, kun jatkolohkossa taisteltiin sijoista 1-4. Ensimmäiseksi vastaan asettui toisen lohkon kakkonen KuPS 12 taitokoulu, josta LKP otti hienon 5-2 voiton. Sitä seurasi tappio 2-4 OLS-joukkuetta vastaan. Samoilla lukemilla hävittiin myös vantaalaiselle Itä-Hakkilan Kilvalle. Pojat jaksoivat hienosti pelata kaikki seitsemän ottelua ja loppusijoitus oli pronssia! Pojat saavat nyt ylpeinä kierrättää yhteistä pokaaliaan jokaisen kodissa!

”Turnauksessa joukkue kasvoi taas aika lailla. On nämä hienoja tapahtumia niin pelaajille, mutta myös taustajoukoille. Meillä on kyllä hyvä fiilis joukkueessa ja aktiivisia vanhempia mukana auttamassa joukkuetta” kertoo valmentaja Tero Puurunen.


   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat