Sadetta, suuria tunteita ja isoja onnistumisia HIPPO-turnauksessa
14.9.2020 21:01 Uutiset / T 08/09

Team LKP:n kaksi tyttöjoukkuetta osallistui viikonloppuna 12.-13.9.2020 HIPPO-turnaukseen.

HIPPO-turnaus on perinteinen tyttöjen jalkapallon syysturnaus, jonka osallistujamäärä on lähennellyt viime vuosina 200 joukkuetta. Isäntäjoukkueena toimi jyväskyläläinen JyPK. Tänä vuonna Team LKP oli edustettuna sarjoissa C15 ja D12. Loppuun saakka jännitettiin päästäänkö turnaus tänä vuonna pelaamaan korona-tilanteen takia, mutta pelit saatiin kuin saatiinkin käyntiin. Turnaus pelattiin sateisessa ja tuulisessa säässä, mutta koska oltiin lähellä Laukaata, oli illalla pelien jälkeen helppo hypätä kotisaunan lauteille lämmittelemään.

Suuria tunteita T08/09 joukkueella - sijoitus lopulta sarjan kuudes

T08/09 joukkue aloitti turnauksen upealla tavalla voittamalla niin porvoolaisen FC Futuran, oululaisen OHF/08-turkoosin kuin helsinkiläisen Puotinkylän Valtinkin. Alkulohkon voittajana oli odotukset korkealla sunnuntain ensimmäiseen otteluun jossa palkintona olisi pääsy mitalipeleihin. Olihan vastassa tuttuakin tutumpi JyPK08. Ottelusta muodostui pelillisesti joukkueen kauden upein ottelu, joka päättyi kuitenkin suuriin tunteisiin ja kirvelevään 1-0 tappioon erittäin moninaisten vaiheiden jälkeen. Aamun pettymyksestä selvinneenä joukkue taisteli sunnuntain toisessa ottelussa 1-0 voiton espoolaisesta FC-89 Höyrytytöistä. Sunnuntain kolmas ottelu pelattiin oululaista OHF/08-sinistä vastaan ja ottelun panoksena oli sijat 5-6.Tuo ottelu päättyi pieniin eroihin ja harmilliseen 1-0 tappioon. Tuloksena kahden päivän kuudesta ottelusta neljä voittoa ja kaksi tappiota maalisuhteella 12-4 ja HIPPO-turnauksen sijoitus 6/15 oli joukkueelta upea saavutus!

"Saimme kokea jalkapallon suuria tunteellisia hetkiä, joista joukkue upeasti nousi jaloilleen ja taisteli loistavan loppusijoituksen. Pitkä turnaus, taisteluhenkeä, iloja, suruja ja aivan kaikkea siltä väliltä! Valmentajana en voi olla enempää ylpeä tästä mahtavasta tyttöjoukkueesta sekä siitä ryhmähengestä joka tässä joukkueessa kasvaa kasvamistaan" kommentoi ylpeänä T08/09 joukkueen valmentaja Sami Tepponen.

Tasaista taistoa T06 joukkueella

T06 joukkue osallistui turnaukseen toista kertaa. Lauantaina sarjan pelit pelattiin sekä tutumpia (JyPK05/06), että vieraampia (ONS, IF Gnistan) joukkueita vastaan hyvin tasaisina. Jännitykseltä ei säästytty ja mitalipelikin olisi ollut hyvin lähellä. Sunnuntaina pelattiin kaksi voittoa FC Espoota ja JIlvestä vastaan, joten tällä kertaa joukkue sijoittui turnauksessa hienosti sijalle 5/8.

"HIPPO-turnaus on ollut joukkueelle mukavan tasoinen ja hyvänhenkinen turnaus, johon lähdetään mielellään mukaan", tiivistää turnauksessa mukana ollut T06 joukkueen joukkueenjohtaja Heta Elomaa.

T06 joukkue oli turnauksessa mukana hyvällä fiiliksellä


   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat