Laukaan uusi P12-yhteisjoukkue aloitti toimintansa
Laukaa P12yjJulkaistu: 21.04.2024 20.13

Laukaan uusi P12-yhteisjoukkue aloitti toimintansa

Vuoden 2024 alussa Laukaaseen syntyi uusi jalkapallojoukkue, kun kolmen kylän joukkueet yhdistivät voimansa perustamalla vuonna 2012 syntyneille junnufutareille oman joukkueen. FC Laukaa YJ 2012 muodostuu Team LKP:n, Leppäveden Lepän ja Vihtavuoren pamauksen pelaajista ja tällä hetkellä joukkueen pelaajaringissä on reilut 30 pelaajaa.

Uusi joukkue aloitti talviharjoittelun helmikuussa ja kesäkausi pyörähti käyntiin huhtikuussa. Joukkue treenaa kesällä kolme kertaa viikossa ja treenit on jaettu tasaisesti kaikkien kolmen taajaman kesken, sillä maanantaisin harjoitellaan Leppävedellä, torstaisin Laukaan kirkonkylällä ja sunnuntaisin Vihtavuoressa.

Kesäkauden ohjelmassa joukkueilla on kaksi Palloliiton sarjaa: P12 Kakkonen ja P12 Peli-ilta. Sarjapelien lisäksi luvassa on neljä turnausta, kesäkuussa pelataan Äänekosken Huiman Lattiapinnoite-turnaus sekä Palokan Riennon järjestämä HeinäCup. Elokuussa vuorossa ovat Jyväskylän Komeettojen perinteinen Comets Cup sekä sokerina pohjalla Kouvolassa järjestettävä Tykkimäkiturnaus, joka huipentaa kesäkauden elokuun viimeisenä viikonloppuna.

”Uusi joukkue mahdollistaa laukaalaisille junioreille harrastuksen jatkumisen omassa kunnassa seuraavien 2-3 vuoden ajan. Valmennuksessa on mukana sekä kokemusta että nuoruuden intoa, ja tavoitteena on tarjota laadukasta, pelaajien lajitaitoja kehittävää ja liikunnalliseen elämäntapaan kannustavaa valmennusta. Vanhempien ikäluokkien yhteisjoukkueista on hyviä kokemuksia ja haluamme jatkaa samaa perinnettä”, joukkueenjohtaja Niina Kumpulainen kertoo.

Vielä ehtii mukaan!

Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen jatkuvasti. Joukkue tarjoaa kahden viikon ajan ilmaisen tutustumisen joukkuetoimintaan. Lisätietoja joukkueesta, harjoitusaikatauluista yms. löydät joukkueen nettisivuilta:

Joukkueen esittely