Team LKP:n jalkapallojaosto palkitsi vuoden 2020 ansioituneita - PALKITSEMISTILAISUUS 26.10.2020
27.10.2020 17:42 Uutiset / Seuran etusivu

Team LKP:n jalkapallojaosto palkitsi vuoden 2020 ansioituneita -PALKITSEMISTILAISUUS 26.10.2020, Laukaan tekonurmi

Koronasta johtuen tänä syksynä ei pidetty perinteistä koko seuran yhteistä jalkapallogaalailtaa. Sen sijaan tämän vuoden seuran ansioituneet henkilöt palkittiin pienimuotoisessa ulkoilmatilaisuudessa Laukaa tekonurmella.

Kauden 2020 palkitut henkilöt ovat:

Vuoden poikapelaaja: Aki Eklund

Vuoden tyttöpelaaja: Emmi Viitanen

Vuoden valmentaja: Tero Puurunen

Vuoden seura-aktiivi: Ella Salmela

Team LKP:n jalkapallojaosto jakaa seurapalkinnot nyt kolmatta kertaa. Seurapalkinnoilla on haluttu osoittaa tunnustusta sekä taitaville ja kehittyville pelaajille että seuratoimintaa kehittäville ja positiivista seurakulttuuria ylläpitäville toimihenkilöille.

VUODEN POIKAPELAAJANA palkittiin vuosi sitten Eemeli Elola.

Tämän vuoden poikapelaajapalkinto menee pelaajalle, joka on tullut mukaan LKP:n toimintaan jo ennen kouluikää ja kulkenut LKP: n pelaajapolkua ansiokkaasti seuran värejä kantaen. Vuoden poikapelaaja on erittäin omistautunut jalkapalloiluun. Hän on ahkerasti mukana harjoituksissa ja verraton omatoimiharjoittelija: sekä taito- että fysiikkaharjoittelun osalta. Hänellä on taitoa, hyvä pelikäsitys ja kyky ratkaista pelejä. Hän on myös vahva tiimipelaaja ja hänellä on paljon kavereita kentällä ja kentän ulkopuolella.

Vuoden poikapelaaja on valittu mukaan Huuhkajatoimintaan ja se on yksi osoitus siitä, että kovaa työtä on tehty ja onnistumisia on tullut. Tämä pelaaja on ollut mukana 7. lokakuuta järjestetyssä Huuhkajien aluepäivässä Kontiolahdella. Aluepäiviin on valittu pelaajia Keski- ja Itä-Suomen alueelta. Edelliset kaksi aluepäivää järjestettiin Kuopiossa Lippumäessä ja Kuopion SavonSanomat Areenalla. Palkittavan mielestä puitteet ja meininki oli mahtava!

Vuoden poikapelaajana palkitaan: P06 -joukkueen Aki Eklund

VUODEN TYTTÖPELAAJANA palkittiin vuosi sitten Saima Hänninen

Tänä vuonna vuoden tyttöpelaajapalkinto jaetaan T06 -joukkueen pelaajalle.

Tämä tunnollinen harjoittelija on kehittynyt tämän vuoden aikana pelaajana huikeasti. Peleissä hän pelaa joukkueelleen ja omalla pelityylillään näyttää esimerkkiä, kuinka tulee pelata. Tämä pelaaja pystyy ratkaisemaan pelejä monella eri tavalla: riistämään pallon vastustajalta, antamaan hyökkääjälle murtavan syötön boksiin, kuljettamalla palloa ja tekemään peliä edistäviä ratkaisuja pallollisena sekä tekemällä maaleja, kun tulee paikka. Auttamalla puolustuslinjaa, kun vastustaja on omalla hyökkäysalueellaan. Antamalla joukkueen kulmapotkut ja vapaapotkut. Tämä pelaaja on urheilullisena pelaajana esimerkkinä monelle pelaajalle. Omatoimisella ja monipuolisella harjoittelulla on peleissä näkynyt se, että pelaaja jaksaa pelata, vaikka koko peliajan. Pelaaja tuli kesällä usein harjoituksiin yli 10 km matkan polkupyörällä ja polki vielä harjoitusten jälkeen kotiin. Joukkueen testeissä pelaaja on aina 3 parhaimman tuloksen tehneen pelaajan joukossa. Tämä pelaaja on herättänyt kiinnostusta useissa seuroissa ja on ollut tämän vuoden Itäisen alueen T06 Helmari- ryhmässä (tosin Covid-19 takia ei järjestetty tapahtumaa maaliskuussa 2020)

Vuoden tyttöpelaajana palkitaan: Emmi Viitanen

VUODEN VALMENTAJANA palkittiin vuosi sitten valmentajakaksikko Mika Pienimäki ja Elia Paukkunen.

Tänä vuonna vuoden valmentajapalkinto luovutetaan eteenpäin valmentajalle, joka on antanut panostustaan sekä poika- että tyttöfutikselle. Tämä valmentaja luotsaa kahta joukkuetta intohimolla ja tuloksekkaasti. Vuoden valmentaja on myös kouluttanut itseään viimeisten vuosien aikana kahlaten läpi kaikki mahdolliset tarjolla olevat koulutukset UEFA C -tasolle saakka. Hän suhtautuu valmentamiseen intohimolla ja kaikella tarmolla, on avoin uusille ideoille ja vie niitä käytäntöön. Vuoden valmentaja on erittäin sitoutunut LKP:n toimintaan ja on meille kaikille tuttu näky ja ääni Laukaan kentillä :)

Vuoden valmentajana palkitaan: Tero Puurunen

Kuvassa oikealta vuoden 2019 poikapelaajan palkittu Eemeli Elola, P06-joukkueen valmentaja Klaus Grenberg, joka kävi pokkaamasssa Aki Eklundin Vuoden Poikapelaaja -kiertopalkinnon, Vuoden Tyttöpelaaja: Emmi Viitanen, Vuoden Seura-aktiivi: Ella Salmela ja Vuoden Valmentaja: Tero Puurunen.

VUODEN SEURA-AKTIIVINA palkittiin vuosi sitten seuran johdossa pitkään toimineet ja paikalliseen seuratoimintaan omistautuneet seuratoimijat Päivi ja Pertti Arkko.

Vuoden 2020 seuratoimijapalkinto luovutetaan tänä vuonna jo vuosia seuran hallinnossa toimineelle aktiiville, joka otti tänä vuonna vastaan myös vaativan seuran puheenjohtajan pestin. Innokas puheenjohtaja on edellytys koko seuran olemassaololle ja toiminnalle. Uusi puheenjohtaja on ottanut uudessa tehtävässään aktiivisen roolin ja on käynnistänyt seuran kehittämiseen liittyviä hankkeita.

Vuoden seura-aktiivina palkitaan: Ella Salmela

Palkinnot oli jakamassa vasemmalla oleva LKP:n jalkapallojaoston puheenjohtaja Heta Elomaa.

   
Lisää uutisia
Team LKP ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat