Budjettipohja - dokumentti.xls

Yllä olevasta linkistä löydät Team LKP:n virallisen dokumentin ikäluokkien talouden suunnitteluun. Dokumenttiin täytetään kauden taloussuunnitelma. Ensimmäisellä lehdellä on koko kauden talousarvio sekä koko kauden laskutussuunnitelma. Laskutussuunnitelman voitte ilmoittaa valmiiksi myös milloin ja mitä laskuja tulette ikäluokkienne jäseniltä laskuttamaan.

Tämä sama dokumentti toimii myös seuran taloudesta vastaavan työkaluna toteuttaa joukkueiden taloudenhoitoa yhdessä joukkueen johtoryhmän kesken. Huomioittehan, että tällä sivulla on myös seuramaksujen laskutussuunnitelma – tästä on myös tiedotettava jokaista ikäluokan jäsentä.

Joukkueen johtoryhmä voi täyttää kuukausilehdyköille kuluvan kuukauden reaalitoteutuman, jota voi verrata tilitoimistolta tulevaan kuukauden tuloslaskelmaan. Jos huomataan eroja odotetuissa tulossa ja reaalitoteutumassa, voidaan selvittää yhdessä seuran puheenjohtajan kanssa mistä ero johtuu. Näin varmistamme vielä täsmällisemmin hyvän hallintotavan joukkueidemme talouden hoitamiseen.

Taloussuunnitelmat hyväksytetään vielä vanhempainkokouksessa ja dokumentti on jaettava vielä tiedoksi myös niille ikäluokan jäsenille jotka eivät ole paikalla vanhempainkokouksessa. Näin kaikilla on avoimesti tieto siitä, mitä taloudellista resurssointia harrastaminen jäsenperheiltämme vaatii.