T08/09 joukkueen kesäkauden päätösturnaus pelattu Siilinjärvellä
Julkaistu: 28.09.2020 00.00

Team LKP:n T08/09 joukkueen vuotuinen kauden päätösturnaus pelattiin 26-27.9.2020 Siilinjärvellä. Tämän vuoden turnaus oli joukkueelle jo kolmas peräkkäinen TyttöSiili-turnaus. Ennakkoon, aikaisempien vuosien kokemusten pohjalta, tiedettiin turnauksen olevan erittäin kovatasoinen.

Tiukkaa taistelua lauantain peleissä

Lauantaina ensimmäinen ottelu alkoi savonlinnalaista STPS:ää vastaan. Hieman vielä aikaisesta herätyksestä ja matkustamisesta johtuen STPS karkasi 2-0 johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Toiselle puoliajalle oltiin valmiimpia pelaamaan ja saimmekin upeasti käännettyä ottelun 3-2 voittoon ja hienon avauksen turnaukseen. Toinen ottelu pelattiin paikallista FC-Siiliä vastaan. Ottelu oli erittäin tasainen ja yksi maalipaikka riitti tällä kertaa vastustajalle voittoon ja ottelun tuloksena oli kirvelevä 1-0 tappio FC-siiliä vastaan. Lauantain kolmas ottelu pelattiin oululaista OHF:ää vastaan. Tuossa ottelussa jouduimme puolustuskannalle ja erittäin taitava oululaisjoukkue nappasi oikeutetusti pisteet 3-0 voitolla.

Pitkän lauantaipäivän jälkeen joukkue lähti rentoutumaan hotellille ja nauttimaan kylpylän kuohuista.

Sunnuntaina tiukka vääntö sijoituksista jatkui

Sunnuntain joukkue aloitti tärkeällä ottelulla Kuopion Pallokissoja vastaan. Ottelun panoksena oli voitolla lohkon toinen sija ja tappiolla lohkon viimeinen sija. Joukkue sai otteluun hyvän alun ja siirtyikin 1-0 johtoon muutaman pelatun minuutin jälkeen. Pallokissat onnistuivat tasoittamaan ottelun kuitenkin juuri ennen ensimmäisen puoliajan päätöstä ja näin puoliajalle siirryttiin 1-1 lukemissa. Toinen puoliaika oli tasaista peliä jota kuitenkin Pallokissat hallitsivat. Ottelu päättyi lopulta Pallokissojen 4-2 voittoon ja niin jäimme oman lohkon viimeiseksi.

Toisesta lohkosta vastustajaksi saimmekin tutun Äänekosken Huiman ja tuossa ottelussa ratkaistaisiin turnauksen sijat 9-10. Ottelu muodostui kahden joukkueen tiukaksi kamppailuksi, jossa tällä kertaa Huima oli parempi lukemin 1-0.

"TyttöSiili-turnaus on toiminut hienosti kauden päätösturnauksena, onhan se kesän ainut kaksipäiväinen turnaus meille. Saimme turnauksessa hyviä, tasaisia otteluita ja harmittavia yhden maalin tappioita. Kuitenkin se ilme ja taistelutahto millä joukkue pelasi koko viikonlopun, oli loistava”, kommentoi joukkueen päävalmentaja Sami Tepponen.

Jokainen pelaaja antoi itsestään parasta turnauksessa ja pelasimme joukkueena. Turnaus oli kova urakka mukana olleille kolmelletoista pelaajalle, ja väsymys alkoikin näkyä sunnuntain peleissä.Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa talvikautta”, jatkoi joukkueen toinen valmentaja Tero Puurunen.