T08/09 joukkueen kauden ensimmäinen turnaus pelattiin Äänekosken helteessä
Julkaistu: 14.06.2020 00.00

T08/09 joukkueen kauden ensimmäinen turnaus pelattiin Äänekosken helteessä

T08/09 joukkue osallistui edellisvuosien tapaan Äänekosken Huiman järjestämään Lattiapinnoite-turnaukseen. Tänä vuonna turnaus pidettiin pienimuotoisempana (koska Korona) ja tyttöjoukkueita oli vain kahdessa ikäryhmässä. Team LKP T08/09 joukkue pelasi T13 sarjaa.

Joukkueen pelaajat viihtyivät kentällä, vaikka helle vähän kiusasi. Kaikki ottelut olivat tasaisia ja joukkue pelasi joukkueena erinomaisesti. Kaksinkamppailupelaaminen oli loistavaa ja taistelutahtoa löytyi JOKAISELTA pelaajalta. ”Taas näkee, että tytöt ovat menneet hienosti eteenpäin pallollisessa pelaamisessa. Tänään nähtiin hienoja syöttökombinaatioita ja niistä syntyneitä maaleja” totesi Jussi Ottavainen, yksi joukkueen valmentajista.

Joukkueella oli hyvä turnauspäivä kaiken kaikkiaan. PaRi 07/08 vastaan raapaistiin voitto 0-2. Kirpaisevat maalin tappiot syntyivät turnauksen lopulta voittanutta MuurY/08- joukkuetta vastaan(3-2) sekä Huima/08- (2-1) ja KeuPa/07- (2-1) joukkueita vastaan. Startti kesän turnauksiin saatiin käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla - neljällä tasaisella ja pelaajia hyvin kehittävällä ottelulla.

Kuva: hellettä piilossa (Kuva: Sanna Jämsen)

Kuva: tauoilla ehtii kaikenlaista (kuva Sami Ollikainen)


Kuva: Jussi ohjeistaa pelaajia pelikuvioissa (kuvaaja: Sami Ollikainen)

Kuva: Turnauspäivän jälkeen niin pelaajat, valmentajat kuin katsojatkin olivat saaneet aurinkoa - toiset jopa hieman liikaa (kuvaaja: Sami Ollikainen)




Seuran uusimmat