Kuudes kesäkausi käynnistyy nyt!
Julkaistu: 27.04.2021 15.15

Kuudes kesäkausi käynnistyy nyt!

Hei kaikille!

Tätä hetkeä on odotettu, että joukkue pääsee talven jälkeen takaisin ulkokentille. T08/09 joukkueen kesäkausi käynnistyy ja kesän harjoitusaikataulut on julkaistu. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Sen lisäksi pelaajilla on mahdollisuus osallistua maanantaisin seuran taitotoimintaan. Kesän suunnitelmissa on tällä hetkellä hyvä määrä pelitapahtumia, mutta suunnitelmia vielä täsmennetään kauden aikana mm. harjoituspelien osalta.

Ensimmäinen Palloliiton virallinen peli päästään pelaamaan Laukaassa jo toukokuun alussa, 4.5.2021. Pelaamme tänä kesänä kahta sarjaa T13 kakkonen sarjaa (ent. piirisarja) ja T13 viitonen sarjaa (ent. peli-iltasarja).

Joukkue on ilmoittautunut mukaan kolmeen turnaukseen. Lattiapinnoite-turnaus pelataan Äänekoskella 19.6.2021. Heinäkuussa osallistumme Särkänniemi CUPiin Tampereella 1.-4.7.2021. Syyskuussa järjestetään Jyväskylässä Hippo-turnaus, johon joukkue osallistuu jo kolmatta kertaa.

Toivotaan, että tänä kesänä joukkue pääsee harjoittelemaan ja pelaamaan suunnitelmien mukaan. Team LKP:n joukkueet seuraavat korona-epidemiaan liittyvää tiedostusta ja noudattavat annettuja ohjeistuksia edellisen kauden tapaan.

Mukavaa jalkapallokesää 2021 toivottaen,

Saila, Jussi, Tero ja Sami