F2- ja F1-joukkueet Loppiaisturnauksessa 2020
Julkaistu: 19.01.2020 00.00

F2- ja F1-joukkueet Loppiaisturnauksessa 2020

Loppiaisen aikaan molemmat LKP:n F-junnujoukkueet osallistuivat Diskoksen järjestämiin Loppiasturnauksiin Buugissa.

F2 -joukkueen turnaus oli 4.1. lauantaina. Joukkuelle kertyi neljä peliä joiden vastustajat tulivat kahdesta eri seurasta. Ensimmäinen peli oli Diskosta vastaan, joka päättyi maalin tappioon. Toinen peli toi voiton Kuopion Kalpasta kahden maalin erolla ja kolmanteen peliin tuli vastaan myös Kalpa toisella joukkueella. Kolmas peli oli tiukkaaakin tiukempi päättyen lopuksi LKP:n tappioon vaivaisella yhdellä maalilla. Sijoitusotteluun vastaan tuli Diskos, joka päättyikin selvään LKP:n voittoon, 7 - 3. Näin ollen LKP:n F2-joukkueen loppusijoitus oli hienosti viides! Hieno suoritus jälleen kerran F2-joukkueelta!

F1 -joukkueen osalta turnaus oli 5.1. sunnuntaina. F1 -joukkueelle kertyi myös neljä peliä, joista kolme ensimmäistä päättyivät voittoon! Vastustajina näissä otteluissa oli Diskos, KPK 1 ja KPK 2. Kun neljästä ottelusta voittaa kolme, niin sehän tarkoittaa, että LKP:n F1 -joukkue oli raivannut itsensä turnauksen FINAALIIN!!! Vastaan finaalissa asettui PiPS, joka oli myös voittanut oman lohkonsa sekä jatkosarjan ottelun Mikkelin Jukureita vastaan. Joten kova vastus oli tiedossa! Finaaliottelun alussa vastustaja meni nopeasti kahden maalin karkumatkalle, mutta hienosti LKP:n joukkue taisteli vastaan heikosta alusta huolimatta. Kavennusmaalikin saatiin aikaiseksi, mutta tällä erää PiPS oli vielä liian kova vastus LKP:lle.

Kaikesta huolimatta LKP:n F1 -joukkueelle tuli jälleen kerran erinomaista oppia jatkoa ajatellen -ja mikä hienointa- kimaltelevaa metallia saatiin kaulaan ensimmäistä kertaa ja vielä hopean värisenä!

F1 -Hopeajoukkue vieraspelipaidassa, olkaa hyvä!


Seuran uusimmat